21 november

Diner 180 Amsterdammers Het Koninklijk Instituut voor de Tropen

Wij willen alle 180 deelnemers aan ons bijzondere project bedanken. Inmiddels zijn namelijk alle 180 nationaliteiten gevonden! Om dat te vieren en de deelnemers te bedanken organiseren wij een feestlijk diner op maandag 21 november in Het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Dit zal gebeuren in aanwezigheid van burgemeester Eberhard van der Laan. 

Alle deelnemers kunnen de andere nationaliteiten ontmoeten en hun ervaringen delen. Dit onder het genot van internationale gerechten en muziek. Op de avond worden er ook andere activiteiten gepresenteerd. Zo verschijnen alle 180 portretten van eind oktober tot medio november in een outdoor tentoonstelling. 

Dit diner is strikt voor de deelnemers. Zonder aanmelding komt u helaas niet binnen. 

KIT Meetings & Events biedt haar congreslocatie aan als unieke setting voor de 180 Amsterdammers op 21 november. Het KIT, van origine een kennis instituut, opent vandaag de dag ook haar deuren als congreslocatie in Amsterdam Oost: aan de grachten en aan het Oosterpark! Het diner vindt plaats in de Marmeren Hal, het hart van de locatie.

Het instituut zet zich in op het gebied van handel, gezondheid en samenwerking in ontwikkelingslanden. Wij van KIT Meetings & Events organiseren jaarlijks mooie events, congressen, diners en meetings die direct bijdragen aan deze mooie projecten.

Met trots werken wij samen aan dit mooie initiatief.

KIT Meetings & Events
http://www.kitmeetingsandevents.nl/

Nieuws & Events

Ontdek andere verhalen