18 mei

180 Amsterdammers partner Mediabites Festival

Wij geloven in de creatieve kracht van het samenbrengen van mediamakers en makers in spe uit alle denkbare disciplines binnen de media. 

 

MediaBites Amsterdam, vindt elk jaar in mei plaats. Tijdens MediaBites Amsterdam staat talent, innovation en technology in de media centraal. Twee dagen lang bruist de festivallocatie (VondelCS) van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Bedrijven en studenten uit allerlei disciplines komen samen, om te laten zien hoe technologie en media van de toekomst er uit kan zien. 180 Amsterdammers is trots om partner te zijn van dit festival.

 

Het delen van best practices, het uitlokken van discussie en het aanwakkeren van cross-overs tussen disciplines in het medialandschap staat centraal, maar het is vooral het samenbrengen van jonge makers en professionals dat ons festival eigen maakt.

 

Tijdens MediaBites staan Talent, Technology en Innovation centraal. MediaBites Amsterdam geeft een podium aan interessante sprekers, het tonen van vernieuwingen in de media en biedt verdiepende workshops.

 

Op 18 en 19 mei is Mediabites hét festival voor nieuwsgierige mensen, startende creators, media-partners & professionals en publiek.

 

Ga naar: http://www.mediabites.amsterdam voor meer informatie,

Nieuws & Events

Ontdek andere verhalen