05 mei

180 Amsterdammers, partner Vrijheidstour

5 mei is Bevrijdingsdag en dan vieren we onze vrijheid in Nederland. Wij zijn vrij om te delen en vrij om te zijn wie we willen zijn. Deze vrijheid geldt voor iedereen in Nederland, ongeacht kleur, culturele achtergrond, religie, seksuele voorkeur of leeftijd. Bevrijdingsdag voor iedereen.

 

Een mooie gelegenheid om samen met buren, artiesten en politici en verhalen te delen tijdens de Vrijheidsmaaltijd. Een aantal organisaties in Amsterdam Oost hebben de handen in elkaar geslagen en besloten om voor het eerst een Vrijheidstour te organiseren. De bewoners van Oost kunnen deze Bevrijdingsdag aan deze activiteiten deelnemen.

 

Iedereen is welkom om gratis deel te nemen. Men kan zich niet aanmelden dus kom op tijd, want vol is vol. Het avondprogramma is tegen betaling. Reserveren kan per persoon of per tafel (10 personen), stuur een mailtje naar: info@vrijheidstour.nl

 

De Vrijheidstour is een samenwerking:

180 Amsterdammers, De Kompaszaal, Brouwerij Poesiat & Kater, Al Kabir, Al Maarif, Stadsdeel Oost, Upcycle Connection, EuroMarokNed, ArteGanza, Netwerk Amsterdamse Helden, Amsterdams 4 en 5 mei comité en vele anderen.

Vrijheidstour Oost zet zich tevens in voor het goede doel Kind en Veilig Onderwijs, een Scholenrenovatie project in Marokko.

 

Ga naar www.vrijheidstour.nl voor meer informatie.

Nieuws & Events

Ontdek andere verhalen